Grote verwachtingen van 2017

We kijken uit naar wat 2017 gaat brengen. Naar de kinderen die heerlijk zichzelf kunnen zijn op de Fun Fair in mei en naar de jong-volwassenen die we mogen trainen en die groeien in verantwoordelijkheid. En – niet te vergeten – de sportdag voor Compassion en de 4e Musketier die we in mei ook mogen verzorgen.

We zetten kort op een rijtje wat op dit moment naast de Fun Fair onze ‘main business’ is:

Kinderen bereiken in Uganda

Tjeko LIVE in Uganda is dit afgelopen najaar enthousiast
begonnen en zal vanaf februari – na de schoolvakantie – ook weer van start gaan. Tjeko LIVE betekent een stimulerend schoolprogramma voor de kinderen zelf, maar ook een heel mooi visitekaartje voor de Fun Fair. Veel scholen, kinderen en ouders weten straks al iets over Tjeko en zullen daardoor sneller geneigd zijn de Fun Fair te bezoeken.

Basisschoolproject Nederland

Tjeko LIVE in Nederland gaat ook verder. In april/mei gaan
we dit jaar actief scholen benaderen, omdat in die periode vaak de globale
lijnen voor het volgende schooljaar worden vastgelegd. Mocht je nog een leuke school weten, tip ‘m ons gerust!

In ontwikkeling…

We hopen dat we ook kunnen starten met het trainen van
jongvolwassenen in andere organisaties binnen Uganda. In het Tjeko magazine vertelt Tatiana daar ook over. Het zou heel gaaf zijn als we kinderwerkers in Uganda kunnen gaan toerusten, zodat zij de socio-emotionele ontwikkeling van kinderen nog beter gaan begrijpen en kunnen bevorderen.

Teambuilding

Zowel het team in Nederland als het team in Uganda gaat dit jaar actief aan de slag met teambuilding. We beginnen het jaar goed met een teamavond en een teamuitbreiding (waarover binnenkort meer!). In februari zal Ferdi naar Uganda reizen om het Ugandese team toe te rusten en overleg te hebben.

Jouw jaar

We hopen dat jij ook heel gave plannen hebt voor 2017. Mocht je nou denken: ‘ik heb nog wel wat ruimte over in mijn agenda’, kom dan eens een kijkje nemen bij ons! Laat ons weten wat jij graag doet en beleef 2017 met ons mee. (Mail ons op het e-mailadres ask@tjeko.info)

Plaats een reactie