Een Nieuwe Container speelmateriaal naar Uganda

Bij Tjeko werken we hard aan het verder opbouwen van ons Tjeko Fun Village in Uganda – een plek waar kinderen onbezorgd kunnen spelen, leren en zichzelf kunnen ontwikkelen. Binnenkort sturen we een nieuwe container vol materialen en speeltoestellen naar ons team in Uganda om hen te ondersteunen bij dit belangrijke werk.

Wat zit er in de container? De container zal gevuld zijn met speeltoestellen, outdoor spellen en materialen voor het opzetten van nieuwe faciliteiten zoals een snackcorner en een theater. Deze materialen zijn essentieel om het Tjeko Fun Village verder uit te breiden en nog meer kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden.

Help ons de container te vullen! We zijn nog op zoek naar extra materialen en donaties om de container compleet te maken. Denk aan:

  • Speeltoestellen (nieuw of tweedehands)
  • Outdoor spellen
  • Materialen voor een snackcorner of theater
  • Andere recreatieve benodigdheden

Ken jij iemand in je netwerk die kan bijdragen? Alle hulp is welkom en maakt direct een verschil in het leven van kinderen in Uganda.

Waarom is jouw hulp belangrijk? Spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. In Uganda is er echter een groot gebrek aan veilige speelruimtes. Het Tjeko Fun Village biedt kinderen de kans om te spelen, te leren en te groeien in een veilige en liefdevolle omgeving. Jouw donaties en materialen helpen ons om deze kans te bieden aan kinderen die het het hardst nodig hebben.

Neem contact op Wil je bijdragen of ken je iemand die kan helpen? Neem dan contact met ons op via Lennart Konijn. Samen zorgen we ervoor dat deze container kinderen in Uganda een onvergetelijke ervaring kan bieden.

Playing for a brighter future!

Plaats een reactie